address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Pardubice Cheer Open

by Martina Maresova Novinky

První ročník soutěže Pardubice Cheer Opense bude konat 10. 6. 2017 v Kulturním centru Ideon v Pardubicích.
Soutěž probíhá v krásném městě perníku, kde můžete navštívit i mnoho místních skvostů – krásné renesanční náměstí, zámek s dílnami pro děti s rodiči, hrad Kunětickou horu, či třeba pohádkovou Perníkovou chaloupku. Ve většině případů i se zvýhodněním vstupného jakožto účastníků naší soutěže. V případě volby sportovních aktivit, pak můžete vyzkoušet naše lanové centrum, či plavecký areál.

Zajišťujeme profesionální porotce. Bude i VIP porota, která bude hodnotit vybrané kategorie a ty budou moci získat speciální bonus.
Povrch 12x12 metrů baletizol pro dancové kategorie / gymnastický koberec pro cheerleadingové kategorie.

Startovné - doporučujeme se nahlásit s předstihem, v případě, že zájem překročí kapacitu areálu, pořadatel si vyhrazuje právo na uzavření přihlášek.
Do 10.4.2017 – 250 Kč 1 účastník/divize, účastník/ 2 a více divizí 300 Kč
Do 30.4. 2017 – 300 Kč 1 účastník/divize, účastník/ 2 a více divizí 350 Kč
Do 31.5.2017 – 350 Kč 1 účastník/divize, účastník/ 2 a více divizí 450 Kč

Na každých 10 účastníků 1 trenér zdarma.

Týmy registrované v Čachu se mohou přihlásit prostřednictvím Registračního systému http://registrace.cach.cz/ do 31. 5. 2017. Neregistrované týmy vyplní přihlášku a pošlou na emailovou adresu pardubice.open(zavináč)email.cz

Možnost objednaní triček s logem soutěže, přímo na místě možnost zakoupení pardubických perníčků a mnoho dalšího. Kdo s námi v Pardubicích zůstane, může se rovněž těšit na after party.

Vstupné:
dospělá osoba 100 Kč, dítě do 15 let 50 Kč
prodej na místě, nebo možné objednat předem počet vstupenek a pak jednorázově u registrace zaplatit a vyzvednout – ušetří to čas a usnadní odbavení fanoušků.

Občerstvení:
Možnost zakoupené menšího občerstvení přímo v hale, v blízkosti (10 minut chůze) centrum města s kavárnami, restauracemi a obchody.

Odměny:
Každý tým získá medaile za své umístění a speciální pardubickou odměnu.