address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

2x ZLATO pro ČR na Mistrovství Evropy v cheerleadingu 2017!

by Martina Maresova Novinky

Česká výprava obsadila hned dvakrát příčku nejvyšší a odváží si z Mistrovství Evropy na domácí půdě v Praze zlato v kategorii Senior Allgirl Elite – klub Prague Eagles Chheerleaders (eaglescheerleaders.cz) a Senior Coed Elite – klub Join New Spirit Allstars (jns-cheerleaders.cz). Pro Českou republiku je to skvělý úspěch! Vrcholné soutěže v cheerleadingu se účastní téměř 4 000 sportovců z 25 Evropských zemí. V sobotu soutěžili senioři, v neděli poměří síly junioři.

Národní barvy na Mistrovství Evropy reprezentovalo celkem 303 sportovkyň a sportovců z 11 klubů z celé ČR. Soutěžilo se ve tříminutových dynamických choreografiích, které předvádělo 16-25 sportovců najednou. Česká reprezentace byla tvořena vítězi z Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu, které proběhlo letos v polovině května.

Kompletní výsledné pořadí: ecueuropeans2017.eu/results.php

GRATULUJEME všem repretentantům! A těšíme se na naše skvělé juniory!