address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

SOUTĚŽ o outdoorovou KAMERU Sencor!!!

by Martina Maresova Novinky

Prázdniny jsou sice za námi, ale celá nová cheer sezóna před námi! Abychom si ještě připomněli super letní zážitky, vyhlašujeme fotosoutěž na téma "Cheer léto 2017"! A o co se bude tentokrát soutěžit? O super outdoorovou kameru Sencor 4K! Takže příští léto už můžes své zážitky nejen nafotit, ale i natočit :)

 

Přidej v průběhu září na Facebook ČACHu letní fotku s cheer tématikou a označením #cheerleto2017 a @ceskaasociacecheerleaders.

2. října 2017 vyhlásime vítěze! Autor fotky, která nás nejvíce zaujme získá autdoorovou kameru Sencor 4K a majitelé dalších dvou nejúspěšnějších fotek se mohou těšit na parádní gumový náramek "Cheer with passion" + dvě vstupenky na Spirit Cheer Cup.

Pravidla soutěže:

Organizátorem soutěže je Česká Asociace Cheerleaders.

Soutěž probíhá od 13.9. do 30.9.2017

Soutěž je veřejná, neanonimní.

Je určena pro všechny fanoušky bez omezení věku.

Každý soutěžící musí přidat na svůj Facebook profil fotku s hashtagem #cheerleto2017 a označením @ceskaasociacecheerleaders. Fotka musí být veřejná.

Každý soutěžící se může zúčastnit soutěže pouze jednou a to jen s jednou fotkou.

Vyhlášení výsledků proběhne 2.10.2017, kdy odborná porota sestavená z členů mediální komise a výboru ČACH vybere 3 nejzajímavější fotografie.

Hlavní výhra – outdoorová kamera Sencor 4K, 2 vedlejší výhry gumový náramek "Cheer with passion" + dvě vstupenky na Spirit Cheer Cup.

Výherci budou kontaktování pomocí Facebooku, kde se také s organizátorem domluví na předání výhry.

Organzátor má v průběhu soutěže právo na změnu podmínek soutěže.