address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Členky reprezentace již pracují na svých choreografiích na Mistrovství světa.

by Martina Železná

Během víkendu 30. 11. - 1. 12. 2019 proběhl v pořadí již 3. trénink reprezentačních týmů - Team Czech Republic.

Oba týmy pracovaly na svých choreografiích, do nichž zakomponovaly prvky, které pilovaly na předchozích trénincích. Sestavy už teď vypadají úžasně, rozhodně se máte na co těšit. Trenéři juniorek se vyjádřili, že jsou nadšení, dívky bojovaly a dosáhly všechny stanovené cíle. Víkend se povedl a na všechny jsou moc pyšní.

V sobotu trénink navštívili kolegové z organizace ISV, kteří byli nadšeni nejen výkony, které členky týmů na tréninku předvedly, ale zaujali je také tréninkové deníčky, které si členky junior vedou.

Členky týmů dostaly nové batohy od Spirit cheer shop, na které si v rámci večerního team buildingu vytvořily odznáčky Team Czech Republic.

Za pár dní proběhne soutěž Sparkling cheer cup v Hradci Králové, kde si bude moci zakoupit historicky první kalendář Team Czech Republic pro rok 2020, kde najdete současné, ale i bývalé členy Českého národního týmu.

Zásoby jsou omezené, a pokud i vy chcete mít ten svůj doma, můžete si ho již nyní objednat přes formulář.

Také si budete moci koupit tréninkovou mašli Team Czech Republic, výtěžek z prodeje jde na podporu reprezentačního týmu.