address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

SESTAVY REPREZETNAČNÍCH TÝMŮ JSOU TÉMĚŘ READY NA ICU WORLDS 2020

by Martina Železná

Další víkendový trénink mají naše týmy za sebou. Jak vnímají přípravy členky senior týmu? Jaké bylo vystoupení na Galavečeru, kterého se zúčastnily?

V únoru (15. – 16. 2.) proběhl další trénink Team Czech Republic, jaký byl?

Jak viděla trénink dlouholetá členka seniorského týmu Petra Vandělíková? „Trénink byl pro nás velmi náročný. Sestava na Mistrovství světa je téměř hotová, proto jsme musely pracovat na kondici a dělat fullouty. Celkově mám z toho velmi dobrý pocit, jsme skvělý kolektiv, každý na sobě doma tvrdě pracujeme, jednotlivé skupinky se schází i mimo oficiální tréninky a nacvičují dané sekvence ze sestavy. Myslím si, že i díky tomuto, jsme tak rychle zvládly dokončit sestavu a můžeme ji čistit. Po našem prvním fulloutu jsme se cítily skvěle. Potřebujeme dál takto tvrdě trénovat, abychom jely s takovýmto pocitem i na Mistrovství světa.“

„Na únorovém tréninku jsme doladily poslední detaily sestavy a také jsme se naučily pokřik, takže nám už nic nebránilo vrhnout se na první fullouty této sezóny. Je potřeba na sobě ještě hodně pracovat, ale po celém víkendu jsme měly opravdu dobrý pocit. I atmosféra v letošním týmu je skvělá, všichni se podporují, a když je potřeba, dokážeme se pořádně nahecovat a vydat ze sebe maximum.“ Říká členka seniorské reprezentace Michaela Filípková.

Na slavnostním Galavečeru 7. 2. při příležitosti udělování cen v Anketě Trenér a Sportovec roku 2019 vystoupila skupinka ze seniorského týmu. „Jsem ráda, že holky předvedly super výkon, kterým všem přítomným vzaly dech.“ Říká Jana Slavíková, dlouholetá manažerka, viceprezidentka ČACH, která v této anketě letos vstoupila do Síně slávy. Taktéž jsme zde pokřtili první kalendář Reprezentace, který pro nás vyrobil Cewe Fotolab, děkujeme. Při té příležitosti se také sešli na pódiu všichni bývalí a současní členové reprezentačních týmů, kteří se akce zúčastnili. „Bylo skvělé vidět, že se reprezentační tým za ty roky jeho fungování stal součástí života tolika lidí.“ dodává Jana Slavíková.

Na oba týmy se můžete těšit na exhibici na připravované soutěži Prague Cheer & Dance Open a to v neděli 22. 3.