address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Oznámení organizátorů soutěže United Cheer Cupu 2020

by Martina Železná Novinky

Vážení trenéři a soutěžící, 

rádi bychom se za United Team vyjádřili k aktuální situaci, ve kterém mají sportovci a trenéři velmi omezené možnosti k trénování, a organizátoři k plánování sportovních akcí, kterou jsou v rámci opatření nyní rušeny.

Všichni věříme, že v období radikálních opatření proti šířící se hrozbě všichni cítí hlubokou naději, že po dosažení kulminačního bodu dojde ke zklidňování, uvolňování a budou se moci vrátit k běžnému životu a náš svět cheerleadingu se opět rozběhne tréninkovou a soutěžní aktivitou. 

Přestože nikdo v tuto chvíli není schopen říct, kdy se k tomuto bodu přiblížíme, rádi bychom vás informovali, že v tuto chvíli probíhají přípravy pro zorganizování United Cheer Cupu bez změny tedy na 8. května, ovšem s možností jeho přesunu na potenciální termín 13. června 2020. Právě i proto jsme se rozhodli, že prozatím dosud přihlášeným týmům nebudeme ani vystavovat fakturu za účast a posečkáme na další vývoj situace.

Pro nás všechny je zdraví v tuto chvíli to nejdůležitější, a tak souhlasíme a doporučujeme se řídit všemi vládními doporučeními a nařízeními Bezpečnostní radou státu.

Budeme s vámi nadále v kontaktu a informovat vás o aktuálních United plánech.

Držíme vám všem palce a těšíme se na vás na United Cheer Cupu! 

United Cheer Team
www.unitedcheer.cz