address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME

by Martina Železná Novinky

Rádi bychom vám v této nelehké coronavirové době vyjádřili podporu a poděkování. Vážíme si práce, kterou vykonáváte, kreativity v “tréninku” s vašimi svěřenci a rádi bychom vám nabídli pomoc. Současná situace není jednoduchá pro nikoho z nás, ať už v roli trenéra, sportovce, managera klubu, rodiče, přítele, či osoby pečující o nemocného. První vlnu onemocnění COVID-19 jsme na jaře, i přes veškerá opatření a lockdown, s menšími šrámy statečně přečkali. Co ale bude dál? Je tu druhá, mnohem intenzivnější vlna. V dohledné době se očekává naplnění kapacity nemocnic. Predikce vývoje není pro náš obor příznivá. Termín, kdy se opět budeme moci vrátit do školních lavic, tělocvičen a na soutěžní plochu není znám. Coronavir tu s námi je a pravděpodobně i zůstane mnohem déle, než bychom si přáli.

Je proto potřeba se jako komunita semknout a vytvořit takové podmínky, abychom se měli s kým a kam vrátit.

Jsme cheerleaders - silní, týmoví, nebojácní, energičtí, s úsměvem na tváři a srdcem lva! Přidáváme se tak jako Česká asociace cheerleaders ke kampani a myšlence SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME!

Naštivte stránku věnované této kampani a dozvíte se více informací!