address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Úspěšný XMAS Online Cheer Cup v době covidové

by Martina Železná Novinky

Druhý a třetí únorový týden 2021 byl ve znamení XMAS Online Cheer Cupu, již třetího ročníku Cheer Cupu v online formě, pořádaného Českou asociací cheerleaders, z.s. Na sociálních sítích asociace (@CACH_LIFE a FB ČACH) byla od 8. 2. 2021 postupně zveřejňována soutěžní videa, která účastníci nahrávali během prosince 2020 a ledna 2021, proběhlo divácké hlasování o nejlepší sestavu a zveřejněny byly výsledky hodnocení odborné poroty.   

XMAS Online Cheer Cupu se zúčastnilo 120 cheerleaders a rodinných příslušníků, kteří zaslali celkem 71 videí. Tento ročník byl otevřen i pro zahraniční kluby, a tak jste mohli zhlédnout sestavy i polských klubů Elastic Dance Team a ENERGY DANCE PASŁĘK a estonských Margariitas. Sportovci poměřili síly v kategoriích X-MAS Family, X-MAS sestava s plyšákem, Team Performance - Freestyle Pom/Hip Hop/Jazz, Individual Performance - Freestyle Pom/Hip Hop/Jazz, Performance Doubles - Freestyle Pom/Hip Hop/Jazz, Individual Cheer a Individual - FLEXI BACKS ‘N‘ LEGS.

Více informací včetně celkové výsledné listiny nalezneta na webu akce.