address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

BALETNÍ WORKSHOP 21. 3. 2021

by Martina Železná

Sérii workshopů v rámci kampaně #spolecnetozvladneme v březnu rozsíříme o aktivní online trénink baletu pod vedením sólistky Baletu Národního divadla Kristýny Němečkové.

Styl jsme zvolili na základě podnětů a přání Pracovní skupiny pro Performance, kdy balet je bez pochyby nepostradatelným základem pro každý tanec. V rámci našeho workshopu se zaměříme na základní prvky baletu a průpravy na piruety a skoky, ujasníme si společně názvosloví. Workshop je určen spíše pro začátečníky až úplné lajky v této oblasti, kteří si chtějí zatančit či vyzkoušet něco nového, ale bude zahrnovat i rozšíření pro pokročilé tanečnice a trenéry, aby ani ti nepřišli zkrátka.

Více informací naleznete zde.