address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

ICU World Cheerleading Championships 2021, Virtual Online

by Martina Železná Novinky

Po přerušených sezonach se po rozvolnění restrikcí v souvislosti s pandemií COVID Česká asociace rozhodla prostřednictvím reprezentace dostat cheerleading opět na nohy. O víkendu 18. - 19. 9. 2021 proběhl v Jojo Gym Dobřichovice vrchol reprezentace pro sezonu 2020/2021. Během dvou dnů naše reprezentantky v divizích Junior Allgirl Advanced a Senior Allgirl Elite natočily svoji soutěžní sestavu do aplikace ICU, na natočení měli tři pokusy, ze kterých museli trenéři vybrat jednu finální, kterou bude hodnotit panel porotců, tak jak je tomu na klasickém Mistrovství světa v Orlandu, na Floridě.
Jsme pyšní na reprezentantky, které během 3 měsíců po skroro roční pauze musely natrénovat sestavu a společně se svými trenéry odvedly obrovský kus práce, na kterou můžeme být všichni právem hrdi.
Výsledky se dozvíme v říjnu, kdy o víkendu 9. - 10. 10, proběhne Broadcast na Olympic channel, dívejte se s námi.
Děkujeme reprezentantkám a trenérům a dalším osobám se podílejících na reprezentaci na skvělou práci při nelehké době.