address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Reprezentační sezona nekončí, taneční tým má svoji soutěž ještě před sebou

by Martina Železná Novinky

Ani po vělkém úspěchu našich cheerleadingových týmů sezona reprezentace nekončí. Proběhlý víkend 21. a 22. 5. 2022 se v Jojo Gym v Dobřichovicích připravoval na svoji vrcholnou soutěž náš třetí tým: Performance cheer. Náš taneční tým se chystá na ICU Europeans (Mistrovství Evropy) v Aténách, které se uskuteční již 1.- 3. 7. 2022. 16 děvčat společně s jednou náhradnicí bude bojovat o umístění v divizi Team Cheer Pom pod vedením trenérek Laury Slane a Kristýny Oláhové.

Jaký byl trénink z pohledu trenérky Laury Slane:

“Z mého pohledu byl celý trénink super! Bylo sice vidět, že pauza mezi dvěma tréninky byla velmi dlouhá a děvčata na některé věci trochu zapomněla, ale vše jsme vyřešily. Pracovaly jsme na postavení, čištění pozic a pohybů, technice, ostrosti paží a výdrži. Dělaly jsme fullouty a našly jsme, co jsou naše největší problémy - vytrvalost a propojení pohybů s technikou. Budeme muset hodně zapracovat na naší vytrvalosti a síle, protože sestava je plná techniky a rychlých přechodů. Naším prvním testem bude vystoupení na Mistrovství ČR, po kterém nás čekají ještě další dva víkendové tréninky, abychom naši práci dokončily.”

Vystoupení našeho tanečního týmu uvidíte na Mistrovství ČR dne 11. 6. 2022 v hale Královka. Všichni se moc těšíme a nemůžeme se dočkat.