address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Nejlepší cheerleadingové týmy svedou souboj o tituly Mistrů ČR!

by Martina Železná Novinky

V sobotu 11. června 2022 proběhne po tříleté pauze v hale Královka v Praze vrcholná soutěž sezony – Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. Svůj boj o titul svede na 1 000 sportovců v kategoriích cheerleading a performance.

Na 21. ročníku soutěže, kterou pořádá Česká asociace cheerleaders, z.s. se předvede na 1 000 sportovců ze 17 klubů v 64 vystoupeních. „Mistrovská soutěž se koná po dlouhé covidové pauze, a proto věříme, že letos týmy svedou obrovský boj o titul Mistrů ČR umocněný delší absencí kompetitivního prostředí a akce tak bude neuvěřitelný zážitek,” uvedla Martina Marešová, prezidentka České asociace cheerleaders.

České týmy zde svedou souboj o titul Mistrů ČR 2022 v kategoriích cheerleading a performance. Na mistrovství budou vyhlášeni i vítězové České Národní Cheer Ligy. Kromě toho na této události vystoupí i Team Czech Republic Performance, který bude v červenci reprezentovat Českou republiku na Mistrovství Evropy ICU Europeans 2022 v řeckých Athénách. Závěrem soutěže oficiálně pogratulujeme cheerleadingovým týmům Team Czech Republic, kteří z Mistrovství světa ICU Worlds 2022 přivezli tituly vicemistrů a juniorských mistrů světa.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal.