address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Sdílejte s námi svou podporu českému cheerleadingu prostřednictvím sbírky

by Martina Železná

Česká asociace cheerleaders (ČACH) vám přináší novinku - spouštíme sbírku na podporu cheerleadingu prostřednictvím portálu DONIO. Sbírka má za cíl pomoci českému cheerleadingu v náročné situaci, které v poslední době čelí, a umožnit i pokračování reprezentačních týmů.

Český cheerleading se potýká s řadou výzev a omezení, které ovlivňují tréninkové plány reprezentačních týmů Team Czech Republic (TCR), plánování soutěží asociace a dalších projektů směřujících k rozvoji cheerleadingu v České republice. Proto spouštíme sbírku na DONIO, která pomůže překlenout toto nelehké období. Vaše podpora je pro nás velmi důležitá. Peníze získané prostřednictvím sbírky budou použity na krytí nákladů spojených s projekty jako je příprava talentované mládeže, reprezentační týmy, organizace soutěží a dalšími potřebami českého cheerleadingu.

Věříme, že díky této sbírce budeme schopni pokračovat v naší práci a udržet český cheerleading na špičkové úrovni.

Podpořte český cheerleading a pomozte mu udržet se! Každý příspěvek je pro nás velkou pomocí. Pokud máte zájem pomoci, můžete navštívit stránku sbírky na portálu DONIO a přispět libovolnou částkou.

Děkujeme všem, kteří se rozhodli podpořit český cheerleading!

Tisková zpráva