address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

ECU Coach Register Online

by Martina Železná

Evropská cheerleadingová unie představila nový projekt -  Coaches Register, který byl vytvořen, aby usnadnil oslovení kvalifikovaných trenérů v Evropě a na druhé straně pomohl trenérům obohatit jejich portfolio prací v zahraničí.

V současné době probíhá hlavně zadávání údajů ze stran trenérů, ale také již na stránce můžete nalézt první mezinárodní trenéry trenéry. Registr bude každý rok aktualizován. ECU nezaručuje kvalitu registrovaných trenérů a úroveň jejich vzdělání, zkušeností nebo znalostí, trenéři však přidávají kontakty pro reference. Vždy je také možnost kontaktovat domácí federaci pro ověření kvalifikace.  
Registr najdete na stránkách ECU ZDE.
Pokud máte tedy zájem o uvedení, neváhejte a registrujte se (nezapomeňte uvést svoji Licenci a příslušnost k naší asociaci) či se podívejte zda zde není trenér, kterého byste chtěli oslovit s vaším týmem.