address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Rekordní Úspěch na Prague Cheer&Dance Open 2024: Nezapomenutelná Otevřená Mezinárodní Soutěž v Hale Královka

by Jana Slavíková Novinky

Praha, 23. března 2024 - Den, který přinesl neuvěřitelné zážitky a vzrušení do světa sportovního cheerleadingu, když se v Hala Královka konala prestižní událost Prague Cheer&Dance Open 2024. Tato otevřená mezinárodní soutěž přilákala rekordní počet soutěžních vystoupení a spojila více než 1500 sportovců ze 39 klubů z různých zemí, včetně Česka, Polska, Slovenska, Ukrajiny, Rakouska, Chorvatska, Estonska, Švýcarska, Slovinska, Lotyšska a Itálie.

Datum: 23. března 2024
​​​​​​Místo: Hala Královka, Praha, Česká republika

Rekordní účast:

Soutěžní duch a nadšení ovládlo atmosféru, když se sešlo rekordních 217 soutěžních vystoupení, což je dosud nepřekonaný počet pro tuto událost. Sportovci se představili ve svých disciplínách s vášní a odhodláním před diváky i porotou. Mezinárodní porota hodnotila ve třech střídajících se panelech v rekordním počtu 12ti porotců, stejně tak rekordní bylo číslo diváků, úctyhodných 1600 fanoušků přišlo podpořit sportovce během jejich soutěžního vystoupení a užít si skvělou cheerleadingovou atmosféru.

Nejenže se tato událost mohla pochlubit svou masivní účastí, ale také svou mezinárodní různorodostí. Sportovci přijeli z různých koutů Evropy, aby se zde setkali a soutěžili o prestižní tituly a ocenění, taktéž sbírali body do Evropské a České cheer ligy a české kluby zde svedly kvalifikace na nadcházející Mistrovství Evropy, které se bude konat v červnu v Norsku.

Význam události:

Prague Cheer&Dance Open 2024 není jen o soutěžení a vítězství, ale o oslavě sportovního ducha, spolupráce a přátelství mezi týmy a zeměmi. Tato událost přináší dohromady lidi se stejným zájmem a vášní pro cheerleading.

Přehlídka Sportovních Talentů:

Velký úspěch sklidily také týmy Talentované mládeže, které vystoupily ve dvou exhibičních vystoupeních během dne. Tyto mladé hvězdy předvedly své nadšení a sportovního ducha a ukázaly tak naději do budoucnosti cheerleadingu. 

Poděkování:

Česká asociace cheerleaders děkuje všem účastníkům, divákům, sponzorům, organizačnímu týmu a dobrovolníkům, kteří přispěli k tomuto nezapomenutelnému úspěchu. Jejich podpora a angažovanost jsou klíčovými faktory v tom, že Prague Cheer&Dance Open každý rok roste a poskytuje inspiraci pro další generace sportovců.

Jana Slavíková (viceprezidentka asociace) k soutěži uvedla: “Byl to skvělý den nabitý cheerleadingem, jsme rádi, že naše soutěž vzbuzuje takové nadšení a stalo se z ní centrum pro pravidelné setkávání cheerleaders ze všech koutů Evropy”.

Prague Cheer&Dance Open 2024 se stalo jedinečnou událostí, která zanechává dlouhodobý dojem na všechny zúčastněné. Těšíme se na další rok plný vzrušení, vášně a sportovního ducha!