address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Nová verze elektronického registračního systému "ERS2" spuštěna

by Martina Železná

V průběhu října byla spuštěna a postupně trenérům představena nová verze elektronického registračního systému České asociace cheerleaders, z.s. - „ERS2“.

Zvyšující se nároky a požadavky přerostly možnosti dosavadního rozhraní, které vzniklo před 7mi lety za účelem evidence členské základny. Nový systém, nyní vyvíjený s ohledem na potřeby klubů, který byl aktuálně  spuštěn, zahrnuje všechny funkcionality a databáze členů svého předchůdce a je navíc rozšířen o nové užitečné funkcionality a řadu dalších drobnějších vylepšení.

Přehled novinek:

Nástěnka
Zobrazení základních statistik klubu, notifikací, termínů přihlášení atd-

Responsibilita
Pohodlný přístup z nejrůznějších zařízení a hlavně telefonů.

Modernější, intuitivnější a přehlednější vzhled a uživatelské prostředí

Možnost více správců klubu

Automatické fakturace členství, obnov, soutěží a akcí

Možnosti abecedního řazení, filtrování a vyhledávání v modulu správy členů klubu, obnov, přihlášek atd. Další různé XLS exporty pro trenéry.

Přístup do administrace organizátorem klubové soutěže

Moje soutěžní skupiny Nastavte si na začátku sezóny své soutěžní skupiny a sportovce v těchto skupinách. Urychlí to budoucí práci s přihlašováním na soutěže v průběhu sezóny. Jednotlivé členy soutěžních skupin je možné libovolně měnit v průběhu sezóny či při přihlášení na konkrétní soutěž.

Exporty Trenérům jsou k dispozici nejrůznější exporty spojené se soutěží jako např. seznam sportovců, seznam účastníků jednotlivých soutěžních skupin, podklad pro vybírání startovného aj.

Hudba Nově je možné nahrávat soutěžní hudby prostřednictvím ERS2 ve formátu MP3 (nejpozději týden před soutěží). Hudební podklad bude i systémem správně očíslován a pojmenován dle soutěžní skupiny - trenér se tak tímto již nemusí zabývat.

Kontrola přihlášky před odesláním je přihláška systémem zkontrolovaná a trenér je upozorněn na možné chyby vůči soutěžním pravidlům. Zkontrolujte si dané chybové hlášky a opravte přihlášku.

Kalkulace Po kontrole přihlášky se zobrazí předběžná kalkulace a jednotlivé položky pro fakturaci.

Fakturace automatická fakturace přímo ze systému

Editace přihlášky po jejím odeslání Po odeslání již nelze přidávat další soutěžní skupiny. Je však možné, v případě nevyhnutelných změn, prostřednictvím ERS2 přidat, škrtnout či nahradit Sportovce/Trenéra/Doprovod a upravit název soutěžní skupiny. Toto je možné pouze do finálního termínu pro přihlášení. Po konání soutěže bude systémem porovnán stav při vystavení zálohové faktury se skutečností a bude klubu vystavena finální faktura.

Fáze odeslání přihlášky Fáze odeslání přihlášky jsou dvě:

1 - Odeslání přihlášky nejpozději v řádném termínu (cca měsíc před soutěží) – přihlášení soutěžních divizí, název soutěžní skupiny pro vytvoření harmonogramu a seznam sportovců k fakturaci.

2 - Trenéry, doprovody, hudbu, škrty či doplnění sportovců bude dál možné dopřihlásit či editovat trenérem prostřednictvím ERS2, a to nejpozději do finálního termínu (zpravidla týden před soutěží). Po tomto termínu je pro změnu nutné kontaktovat administrátora.

Nápověda jednotlivými kroky systému vás bude doprovázet nápověda (ikonka „i“)

Doprovod, trenér, spotter

- Trenéry nově zadávejte k soutěžní skupině, umístění pak bude zohledněno v anketě Trenér roku. Trenéři jsou speciální forma Doprovodů.

- Doprovody (vyjma trenérů či soutěžících trenérů) – mohou být členy klubu či nečleny a jejich přihlášení stačí do finálního termínu (cca týden před soutěží).

- Spotteři – se nově v přihlášce již nedefinují. Jedná se zpravidla o již přihlášené sportovce, trenéry či doprovody. Spotter musí být dle slovníku pojmů adekvátního věku a tělesné kondice a řádně oblečen (nikoli ve stejné uniformě jako sportovci; všichni spotterové jednotně). Spotteři budou kontrolováni při vstupu na plochu. V případě potřeby jim za tímto účelem budou na soutěžích ČACH před vstupem na plochu zapůjčena „unifikovaná trička pro spottery“ zajištěná zdarma od ČACH.

Přihlašovací udaje jsou stejné jako u předchůdce nového systému. V případě dotazů k obsluze nového ERS2 nás neváhejte kontaktovat. Budeme velice rádi, pokud nám zašlete své uživatelské postřehy k nové verzi systému, komentáře k možným nedostatkům, přání dalších funkcionalit a exportů, které vám, trenérům, usnadní práci. Děkujeme!

Věříme, že se vám v novém prostředí bude dobře pracovat, nové funkcionality oceníte a ušetří čas na všech stranách.