address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Prohlášení Výkonného Výboru ČACH k soutěžní v sezóně 2019/20

by Martina Železná Novinky

Vážení zástupci klubů, 

v souvislosti s mimořádnou situací v ČR jsme vás již informovali o zrušení konání mezinárodní soutěže Prague Cheer&Dance Open 2020.

Současně také již víme, že:

MS 2020 na Floridě bylo prozatím odloženo;
ME 2020 je pro tento rok zrušeno a jeho konání v Itálii bylo odloženo na rok 2021.

CNCL 2019/20 je v tuto chvíli vzhledem k okolnostem pro tuto sezónu v daném formátu zrušena a v návaznosti na to i koncept postupu na MMD 2020. Další možné varianty CNCL 2019/20 závisí na vývoji situace.

Vzhledem k výše uvedenému bychom vás rádi informovali, že nejbližší soutěž v cheerleadingu pořádaná VV ČACH bude nejdříve 4 týdny po uvolnění opatření zákazu shromažďování a celkového zlepšení situace tak, aby sportovci měli čas na adekvátní přípravu.

Situaci i nadále monitorujeme a o dalším postupu ohledně konání soutěží v této sezóně vás budeme informovat. Zároveň veškeré novinky a informace spojené s aktuálním děním ve sportu a cheerleadingu zveřejňujeme na webu cach.cz na speciální stránce: INFORMACE KE COVID-19

S pozdravem a přáním pevného zdraví

za VV ČACH