address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Víme, kdo bude reprezentovat ČR na ME v Petrohradu

by Martina Železná Novinky


Letošní česká výprava na ME v 2019 v Petrohradu bude tvořena celkem 40 sportovci. Ti se na ME nominovali z květnového Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. Možnost nominace využije 7 soutěžních skupin ze 4 klubů. ČR na ME 2019 budou reprezentovat:

  • Klub Join New Spirit Allstars - skupina JNS Silverbirds - divize Junior Allgirl Elite
  • Klub Black Tigers Cheerleaders - skupina B.T.C. Hot Stuff - divize Performance Team Freestyle Pom Junior
  • Klub Black Tigers Cheerleaders - skupina B.T.C. Mr. Bombastic - divize Team Hip Hop Junior
  • Klub Glitter Stars Slavkov - dvojice Aneta a Sabina Macharovy - divize Performance Doubles Freestyle Pom Senior
  • Klub Cheerleaders Bees - dvojice Johanka a Míša - divize Performance Doubles Hip Hop Senior
  • Klub Black Tigers Cheerleaders - dvojice Family Aďa a Tomáš - divize Performance Doubles Hip Hop Junior
  • Klub Black Tigers Cheerleaders - dvojice Aďa a Eliška - divize Performance Doubles Freestyle Pom Junior

Zároveň vás informujeme, že dle platných pravidel pro ECU Europeans 2019 zveřejněných na konci února 2019, spadá juniorská reprezentace ČR již do Levelu 5, nikoli Levelu 4, jak bylo od ECU valné hromady konané začátkem července 2018 v Helsinkách prezentováno a zakomponováno do soutěžního systému pro aktuální sezónu v ČR. Juniorskou skupinu Silverbirds z klubu Join New Spirit Allstars, tak čeká nemalý úkol a výzva ve finálních přípravách své reprezentační choreografie. Držíme palce, přejeme hodně sil a štěstí!

Zastřešující svaz, kterým je Česká asociace cheerleaders, z.s., přispěje na reprezentaci na ME částku v celkové hodnotě 40 000 Kč, která je určena jako příspěvek jednotlivým sportovcům na startovné. Každý sportovec tak obdrží příspěvek ve výši 1 000 Kč jako finanční výhru z nominačního Mistrovství ČR.

České výpravě přejeme spoustu sil a energie do posledních tréninků, štěstí na soutěžní ploše, úspěch a v neposlední řadě mnoho zážitků z cesty do Petrohradu! Těšíme se na vaše fotky a příspěvky, o které se s námi nezapomeňte podělit na sociálních sítích.

Češi do toho! :-)