address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Aktuální informace k reprezentaci Team Czech Republic

by Martina Železná Novinky

Vzhledem k neutuchající a naopak stupňující se situaci kolem COVID19 se management Team Czech Republic spolu s VV ČACH rozhodl, že se Team Czech Republic nezúčastní ICU Worlds 2020 v Orlandu v plánovaném termínu 27. 4. - 1. 5. 2020.

Toto rozhodnutí bylo také potvrzeno i organizátory ICU Worlds, kteří se rozhodli soutěž pro tuto chvíli zrušit, popřípadě posunout na jiný termín, pokud se jim to podaří.

Zdraví je pro nás na prvním místě a myslíme si, že pro všeobecnou bezpečnost a zamezení šíření tohoto viru je to pro tuto chvíli to nejlepší rozhodnutí. Velmi nás to mrzí, protože víme, že sportovci, trenéři a organizační staff dali do příprav na tuto soutěž spoustu práce, času, energie, celé srdce a odhodlání.

Veškeré aktivity národních týmů jsou v tuto chvíli pozastaveny a probíhá individuální příprava členů v rámci jejich domovů.

Doufáme, že toto rozhodnutí přijmeme jako sportovci a vrátíme se ještě silnější a připravenější.

Prosíme, abyste dodržovali nařízení vlády a opatření, abychom se co nejdříve mohli vrátit do běžných kolejí.

Další informace ohledně dění v Team Czech Republic, případného posunutí soutěže ICU Worlds 2020 či jiné, budou následovat.