address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

ČUS ročenka

by Martina Železná

Přinášíme vám informaci o červnovém uveřejnění publikace Ročenka ČUS 2019, která ve své druhé části obsahuje přehled jednotlivých sdružených národních sportovních svazů ČUS společně se seznamy mistrů České republiky a výsledků českých reprezentantů na mistrovství světa, mistrovství Evropy či dalších vrcholných mezinárodních soutěžích v roce 2019.

V Ročence jsme měli příležitost pochlubit se také sportovními úspěchy členů České asociace cheerleaders a dalšími úspěchy a projekty asociace. První část Ročenky přináší informace o ČUS včetně zprávy o činnosti Výkonného výboru ČUS, vzniku Národní sportovní agentury a spolupráci, projektu ČUS „Sportuj s námi“ a dalších projektech ČUS r. 2019. 

Ročenka byla zároveň představena účastníkům na zasedání VH ČUS.

Celý článek naleznete pod záložkou „Cheerleaders“ na straně 99 – 102 publikace, která je ve své elektronické verzi přístupná na stránkách ČUS pod níže uvedeným odkazem - http://www.cuscz.cz/files/2706M2F.pdf.