address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Summer Online Cheer Cup je tu!

by Martina Železná Novinky

I v létě je zapotřebí sportovat a udržovat se v kondici, zvláště nyní v době pokoronavirové! Je potřeba na svých dovednostech pracovat i o prázdninách! Předveďte nám, v jaké jste kondici, a užijte si zábavu s cheer kamarády, se svojí stuntovou a taneční skupinkou, s rodinou či oblíbeným plyšákem, venku, doma, či na soustředění. Vymyslete sestavu a ukažte, co ve vás je! Navíc pak získáte důležitou zpětnou vazbu od zkušených odborných porotců, abyste věděli na čem ještě zapracovat!!

Na tuto letní akci si můžete vybrat kteroukoli kategorii, ale musíte se vejít se do věkového rozmezí. Všichni účastníci obdrží účastnickou medaili a výherci navíc hodnotné ceny od partnerů ČACH! Neležte doma a nenechte si ujít letní cvičení, zábavu a super ceny!

Akce je určena pro registrované členy ČACH za daný Klub a hosty.  

Pravidla soutěže

Plán otevíraných divizí

FB událost