address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Czech Summer Cheerleaders

by Martina Železná Novinky

Léto je hlavně o zábavě, a stejně tak i cheerleading. Proč tedy tyto dvě věci nespojit a nezasoutěžit si o super ceny od našich partnerů?! 

Pošli nám fotky, jak se věnuješ cheerleadingu i v létě a my pak vybereme dvě nejlepší fotografie. Navíc proběhne i divácké hlasování o nejlepší cheer letní foto  Posílat fotografie můžeš až do 31. 8. 2021. Divácké hlasování bude probíhat 7. 9. 2021.

Kromě toho se můžeš stát i ikonou českého cheerleadingu! Jak? Je to jednoduché: zapoj se do soutěže a my pak z vybraných fotografií vytvoříme ikony, které budeš od nové sezony potkávat na sítích ČACH!

Podrobná pravidla soutěže nalezneš zde.