address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

ZMĚNA FORMÁTU SOUTĚŽE SPARKLING CHEER CUP

by Martina Železná

Vzhledem ke stále se zhoršující situaci, vysokému nárůstu pozitivně testovaných na Covid-19,  tvrdším podmínkám testování od 1.11.2021 a komplikacím v tréninkovém procesu kvůli nařízeným karanténám rozhodlo Prezidium ČACH o uspořádání soutěže Sparkling Cheer Cup ve Virtuální formě.
Soutěžní skupina svou sestavu natočí v tělocvičně na svém tréninku a video následně zašle organizátorovi, a to do neděle 28. 11. 2021. Touto formou chceme týmům umožnit natočit sestavu flexibilně a v bezpečném prostředí, bez nutnosti testování, dalších vynaložených nákladů na cestování apod.

Registrace na soutěž je prodloužena do 19. 11. 2021, proto neváhejte přihlásit další soutěžní skupiny!
Zaslaná videa ohodnotí porota složená díky Virtual formě i ze zahraničních odborníků. V týdnu od 6. 12. 2021 budou postupně videa zveřejňována. 
Medaile a ocenění budou zaslána poštou po zveřejnění výsledků.

Soutěž nadále zůstává součástí České národní cheer ligy.

Detaily a konkrétní pokyny budou zaslány zástupcům klubů.