address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

VALNÁ HROMADA ČACH 2021

by Martina Železná Novinky

V neděli 14. 11. 2021 proběhla Valná hromada ČACH v hotelu Barceló, které se zúčastnilo Prezidium ČACH, General Secretary, 23 delegátů a trenérů ze 14 klubů a 2 členové Kontrolní komise.

V první půli prezentovalo Prezidium ČACH výsledky z předchozího období 2020/2021. Byl zhodnocen program #spolecnetozvladneme, který vznikl jako podpora v covidové době, představena byla 141 stránková kronika 20 let ČACH s kapitolami o historii jednotlivých klubů, soutěží či reprezentace a také byla schválena Výroční zpráva ČACH 2020/2021. V druhé půli byly představeny priority, plány a cíle na období budoucí a společně bylo diskutováno další směřování ČACH. Na Valné hromadě také proběhla volba nových členů Trenérské komise.