address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Setkání trenérů ČACH 13.2.2022

by Martina Železná Novinky

Prezidium a Trenérská komise ČACH zve trenéry cheerleadingu a zástupce klubů na Setkání trenérů, které se uskuteční prezenční formou v sídle společnosti ČACH na adrese Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, v zasedací místnosti č. 234 v neděli 13. 2. 2022 od 14:00 hodin.

Svou účast na Setkání trenérů prosíme potvrďte prostřednictvím Google Formuláře nejpozději týden předem, tj. do neděle 6. 2. 2022. Formulář ZDE.

V případě naplnění kapacity (ať již prostorem či aktuálními hygienickými opatřeními) bude upřednostněn vždy alespoň jeden zástupce za klub a dál budou preferovaní dříve registrovaní účastníci až do naplnění kapacity.

Body programu a další pokyny k Setkání trenérů naleznete ZDE.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat:

Martina Marešová: martina.maresova@cach.cz