address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Cheerleading se dočkal soutěže v hale!

by Martina Železná Novinky

V sobotu 26. 3. 2022 proběhla dlouho očekávaná soutěž v hale - Prague Cheer&Dance Open! Po dlouhých třech letech jsme se opět dočkali úžasné podívané, přes 1000 sportovců svedlo ve 185 vystoupeních boj o originální litou medaili s logem PCO. Na šestém ročníku soutěže se kromě českých klubů předvedly i týmy z Maďarska, Chorvatska, Estonska, Slovenska a Polska.

Soutěž sledovalo téměř 1000 diváků, kteří společně s ostatními účastníky soutěže vytvořili v hale neuvěřitelnou atmosféru. Na konci dne proběhla show Team Czech Republic, které se chystají na konci dubna na Mistrovství světa v USA (cheer týmy) a v červenci na Mistrovství Evropy v Řecku (performance týmy). Čeští reprezentanti sklidili obrovské ovace a my se těšíme na jejich úspěchy!

Kompletní výsledky naleznete na webu soutěže. Záznam všech soutěžních vystoupení bude k dispozici na Youtube České asociace cheerleaders. Vybrané fotky ze soutěžní plochy i fotokoutku, stejně tak sestřih top okamžiků bude postupně zveřejněn.

Děkujeme všem sportovcům, trenérům a divákům za úžasnou atmosféru a gratulujeme všem ke krásným výkonům! Velice si vážíme vaší práce během náročných Covid sezon, které našemu sportu příliš nepřály. Děkujeme také našim partnerům, bez kterých by akce nemohla proběhnout. 

Doufáme, že se všem účastníkům soutěž v hale, kde se mohla celá cheer komunita znovu po letech sejít, líbila a užili si den naplno! 

VÝSLEDNÉ POŘADÍ
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA
STRÁNKA SOUTĚŽE