address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

ČR na Mistrovství Evropy v cheerleadingu 2022 (Atény)

by Martina Železná Novinky

Na Mistrovství Evropy 2022, které se bude konat 1. - 3. 7. v Aténách (ICU Europeans) bude ČR reprezentovat celkem 38 sportovkyn se 4 soutěžními choreografiemi.

  • Reprezentační tým ČACH - Team Czech Republic Performance - vystoupí prvně v historii na soutěžní scéně a to hned na ME v kategorii Team Performance Freestyle Pom.
  • Taneční dvojice z klubu Bees Cheerleaders vybojovala hned dvě nominační místa prostřednictvím Evropské cheerleadingové ligy 2019 a teprve v letošním roce může své nominace proměnit ve start na ME a to v kategoriích Doubles Feerstyle Pom a Doubles Hip Hop.
  • Skupina Lady Eagles z klubu Prague Eagles Cheerleaders je jedinou skupinou, která se rozhodla využít své kvalifikace na ME ze soutěže Prague Cheer Open 2022. Reprezentantkám z klubů Bees

Cheerleaders (příspěvek pro Doubles) a Prague Eagles cheerleaders (výhra z PCO) letos přispěje ČACH 50% na startovné na ME.

Připomínáme termín pro přihlášení všech skupin do 6. 6. 2022 (https://regsys.cheerunion.eu; přístupové údaje a instrukce viz samostatný e-mail).

Zároveň upozorňujeme na aktualizovanou verzi pravidel pro ME ze dne 9. 5. 2022 https://www.cheerunion.eu/rulechange

Stránka domácí pořadatelské federace s informacemi k ME přístupná pro reprezentanty i diváky https://helleniccheerleadingfederation.gr/cheer-europeans-2022/

Gratulujeme ke kvalifikacím a všem reprezentantům přejeme do příprav hodně štěstí!