address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu 2022

by Martina Železná Novinky

V sobotu 11. června 2022 se v Praze konalo Mistrovství ČR ve sportovním cheerleadingu. Jednalo se již o 19. ročník vrcholné soutěže v tomto krásném sportu (plus dva ročníky proběhly online vzpomínkovou formou v Covid období). Mistrovství ČR 2022 se zúčastnilo 1 000 sportovců ze 17 klubů z celé České republiky a v hale na Pražské Letné je hlasitě povzbuzovalo přes 1 000 diváků. Shlédli jsme celkem 64 týmových choreografií a rozdali 8 banerů Mistrům ČR, 35 pohárů a 735 medailíGratulujeme všem ke krásným umístěním a skvělým výkonům – výsledkové listiny naleznete na webu soutěže.

Během soutěžního dne vystoupili se svými zlatými a stříbrnými choreografiemi z dubnového Mistrovství světa i naši reprezentanti, kterým jsme tak mohli potleskem společně poděkovat. Byla vyhlášena Česká národní cheer liga týmových i malých postupových kategorií na finále Mistrovství ČR v malých divizích, které proběhne již za několik dnů - v sobotu 18. 6. 2022 v hale Slávia v Edenu, kam vás tímto srdečně zveme. Pokřtili jsme také kroniku mapující historii prvních 20 let existence České asociace cheerleaders a členských klubů.

"Velice si vážíme hojné účasti, přízně a skvělé atmosféry během celého dne a je nám ctí, že jsme mohli tuto vrcholnou soutěž po Covid pauze opět zrealizovat" uvedla v rozhovoru Prezidentka asociace Martina Marešová. "Děkujeme všem trenérům, kteří díky své každodenní práci, píli a vytrvalosti po celou letošní nelehkou sezonu, dosáhli se svými svěřenci mistrovských výkonů. Děkujeme též rodičům za nekonečnou podporu svých dětí nejen ve sportovní činnosti. A samozřejmě velké díky patří celému organizačnímu týmu, našim dodavatelům, partnerům a podporovatelům, bez kterých bychom soutěže těchto rozměrů težko pořádali.DĚKUJEME!

Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu k soutěži, abychom věděli jaké služby ocěňujete či co vám nevyhovuje.

Vám, se kterými se již nepotkáme na MMD či ME, přejeme krásné zakončení letošní sezony, pohodové prázdniny a těšíme se na vás opět v nové sezoně 2022/23!

Organizační tým CZCN a Prezidium ČACH