address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Slavnostní předávání pamětních prstenů juniorským mistryním světa ve sportovním cheerleadingu

by Martina Železná Novinky

V sobotu 24. 9. 2022 proběhlo slavnostní předávání pamětních prstenů juniorským mistryním světa ve sportovním cheerleadingu. Zlatou medaili juniorské reprezentantky vybojovaly v dubnu na Mistrovství světa ICU Worlds v americkém Orlandu. Slavnostní akce proběhla v nových prostorách obřadní sítě městské části Praha 12, děkujeme tímto za poskytnutí prostor a záštitu akce. Akce se zúčastnili a pronesli řeč i zástupci Prahy 12 - starosta Jan Adamec a místostarosta Petr Šula. Reprezentantky převzaly prsteny a gratulace od svých trenérek a prezidia ČACH, které následně předalo společně s gratulací a květinami prsteny samotným trenérkám reprezentace.

Slavnostní ukončení zlaté sezony proběhlo za přítomnosti všech zástupkyň Prezidia ČACH, rodičů a trenérů domácích klubů, kteří společně vytvořili výjimečnou atmosféru.

Celá akce proběhla za nemalé podpory našich partnerů, Prezidia a trenérek, všem děkujeme:

Prostory obřadní sítě zapůjčila a záštitu nad akcí převzala městská část Praha 12

Dort pro reprezentantky: Andrea Žižková 

Květiny pro trenérky a reprezentantky a přípitek: členky prezidia ČACH

Balonková výzdoba: trenérky TCR Junior

Fotografie zajistil: Tomáš Karásek

Slevu na květiny pro reprezentantky poskytly: Květiny u Rožců

Prsteny dodány: International Cheer Union