address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Výsledky Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu

by Martina Maresova Novinky

Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu přineslo ohromující výkony a atmosféru finále soutěžní sezóny, kterému odpovídala i úchvatná stage v hale Královka na pražské Letné. Vítězství a titul Mistra České republiky 2023 si 23   odnesly nejlepší soutěžní skupiny z celého Česka, které se do finále probojovaly z České národní cheer ligy. Tato sportovní událost přilákala pozornost veřejnosti a médií díky jedinečné kombinaci akrobacie, lidských pyramid, pokřiku, tance a energie, které jsou charakteristickou doménou pro sportovní cheerleading.

"Celé Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu bylo plné neuvěřitelných výkonů a ohromujících akrobatických prvků," prohlásila Martina Marešová, prezidentka České asociace cheerleadingu. "Více jak tisícovka sportovců z celé České republiky předvedla 62 finálových choreografií a to s maximálním odhodláním a precizností. Bylo to skutečně nezapomenutelné."

Tituly Mistrů České republiky si v hlavních kategoriích odnesli:

  • ACT Pandas z Tábora v kategorii Coed L6

  • LADY EAGLES z Prahy v kategorii All Girl L6 

  • POWER z Rakovníku v kategorii Cheer Pom 

Nejvíce zlatých medailí (7) a celkově i největší počet umístění na stupních vítězů (9) oslavoval pražský klub JOIN NEW SPIRIT ALLSTARS.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu nejen potvrdilo vysokou úroveň tohoto sportu v Česku, ale také nabídlo divákům a fanouškům vzrušující a nezapomenutelné zážitky. Tato soutěžní událost spojená s energií, vášní a sportovním duchem si získala srdce všech přítomných.

Další informace o Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu, včetně kompletních výsledkových listin a fotografií, jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách soutěže.