address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Česká republika je mistry a II. vicemistry Evropy v cheerleadingu

by Martina Železná Novinky

Dnes slavíme významné vítězství České republiky na Mistrovství Evropy v cheerleadingu 2023, které se konalo ve Veroně, Itálii. Naše země si odváží zlatou a bronzovou medaili v divizi Youth Coed Median. Srdečně gratulujeme a děkujeme týmům za jejich skvělou reprezentaci.

Zlatou medaili si odnesl tým Glitter Stars Shine z klubu Glitter Stars Slavkov u Brna. Jejich vášeň, skvělá choreografie a energie, kterou do vystoupení vložili, jim vynesly zasloužený triumf. Jejich talent zúročený v celoroční práci byl patrný v každém momentu jejich vystoupení, a proto si tým Glitter Stars Shine plně zasloužil toto nejvyšší ocenění.

Dále se na stupních vítězů umístil tým Jaguars Agile z Pilsen Jaguars Cheerleaders, který si odnesl bronzovou medaili. S jejich skvělým výkonem, dynamickou choreografií a týmovým duchem se stali vzorem pro ostatní soutěžící. Jejich vystoupení zaujalo porotu i diváky a bronzová medaile je výsledkem jejich tvrdé práce. Klub Pilsen Jaguars Cheerleaders na toto mistrovství vyslal v divizi Hip hop Doubles dvojici Jarošová Tereza a Mašková Anna, které obsadily úžasné 5. místo.

Tímto skvělým medailovým zakončením letošní soutěžní sezóny na ICU Europeans 2023 Česká republika potvrzuje svou silnou pozici na evropském poli. Dvě medaile z tohoto šampionátu jsou svědectvím o talentu a tvrdé práci našich týmů.

Děkujeme všem soutěžícím za jejich úsilí a odhodlání. Výsledky našich týmů ukazují, že Česká republika má ve světě cheerleadingu výjimečné talenty. Gratulujeme všem týmům k jejich úspěchům a přejeme jim mnoho dalších vítězství v budoucích soutěžích.

Společně jsme dokázali, že český cheerleading patří mezi špičku Evropy a jsme hrdí na to, jak se naše týmy prezentují naši zemina mezinárodní scéně.