address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Novou členkou Prezidia byla zvolena Michala Dostálová

by Martina Železná Novinky

V sobotu 4. 11. 2023 proběhlo jednání Valné hromady České asociace cheerleadingu, z.s. Zástupci z celkem 21 českých cheerleadingových klubů schválilo Výroční zprávu za předchozí sezonu a zároveň i strategii, priority a rozpočet na budoucí období. Kromě každoroční agendy Valné hromady proběhly volby. Pátou členkou Prezidia ČACH, byla zvolena Michala Dostálová z kluba Basta cheerleaders, která do konce volebního období (únor 2026) nahradí odstupující Marii Cerhovou. Místo člena Kontrolní komise nadále zůstává neobsazené. Zvoleno bylo dále 7 členů Trenérské komise na další dvouleté volební období. Gratulujeme všem nově zvoleným a přejeme mnoho energie a skvělých podnětů do dalšího rozvoje cheerleadingu!

Valná hromada svým potleskem poděkovala odstupující Marii Cerhové a Barboře Schejbalové za dosavadní činnost a práci pro český cheerleading. Marie vykonávala funkci Viceprezidentky ČACH v letech 2016-2023. Po celou dobu se věnovala také organizaci eventů včetně doposud největšího cheerleadingového Mistrovství Evropy 2017 v Praze o celkovém počtu 7 000 účastníků. Bára Schejbalová, zakladatelka České asociace cheerleaders, se vrátila do naší organizace po několikaleté pauze v roce 2017 a to jako vůbec první zaměstnanec ČACH na nově ustanovenou pozici Secretary General. Oběma dámám děkujeme za dosavadní činnost, přínos organizaci a přejeme mnoho úspěchů v osobním i kariérním životě.

Zápis, usnesení a podklady z jednání Valné hromady budou distribuovány zástupcům klubů do měsíce od termínu konání.

   
 

 



Zdravice nové členky Prezidia CACH Michaly Dostálové z klubu Basta Cheerleaders