address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Proběhl Performance Camp se slovinskou trenérkou Špelou Rezek

by Martina Železná Novinky

O víkendu 18. 11. a 19.11. 2023 proběhlo školení pro oblast performance s revitalizovanou koncepcí.

Víkendem nabitým tancem provedla skvělá tanečnice, trenérka a choreografka Špela Rezek. Její úspěchy jsou nespočetné, pyšní se hned několika evropskými i světovými tituly. (ICU Europeans: 2022 – 1. místo - Junior cheer jazz Pike dance team, 1. místo - Pom double, 2. místo - Senior cheer jazz Pike dance team, 2023 - 2.místo - Senior cheer jazz Pike dance team).

Sobotní dopoledne probíhalo současně jako kemp Talentované mládeže v Praze, který byl otevřen pro všechny tanečnice, které měly zájem o rozvoj svých tanečních dovedností. Během 3 hodin se účastnice naučily správné provedení jednotlivých tanečních prvků, techniku, práci s pom-pons a dalších prvků včetně flexibility. 

Neděle 19. 11. 2023 byla otevřena privátním lekcím, kde trenéři a sportovci mohli využít drahocenné znalosti a zkušenosti Špely dle svých preferencí, ať už ke konzultacím sestavy či nacvičování vybraných prvků. Této možnosti bylo využito hned dvakrát, a to klubem JCA z Jihlavy.

Celkem se akce zúčastnilo 51 cheerleaders z 6 registrovaných klubů ČACH z několika regionů.

Akce byla velmi povedená a již nyní se těšíme na další možnou spolupráci se Špelou.