address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Přenosy akcí ČACH na nové platformě!

by Jana Slavíková Novinky

Chcete sledovat své favority při jejich úspěchu? Chcete být na každé soutěži a sledovat ji v reálném čase i když zrovna nemůžete být v hale?
Česká asociace cheerleaders připravila novinku, kterou můžete 20.12.2023 od 18:00 otestovat skrze sledování první soutěže sezony Sparkling Cheer Cupu 2023.

Vůbec poprvé tak bude naše cheerleadingová soutěž dostupná z celého světa a to na tv.cach.cz poháněné Staylive. Stačí se pouze přihlásit, sledování SCC2023 je zdarma.

"Jsme nadšeni, že můžeme oznámit toto spojení České asociace cheerleaders a Staylive pro všechny cheerleadingové soutěže a věříme, že tak posuneme cheerleading blíže k široké veřejnosti", řekla za Českou asociaci cheerleaders Jana Slavíková, viceprezidentka ČACH. "Prostřednictvím Staylive budou mít fanoušci příležitost být svědky každého napínavého okamžiku soutěží ČACH, právě ve chvíli, kdy se stanou."

Partnerství Staylive s ČACH ukazuje rostoucí propojení mezi sportem a technologií, která umožňuje fanouškům být s jejich oblíbenými týmy a sportovci.

Sledování tv.cach.cz na platformě Staylive nabídne fanouškům  kvalitní zážitek ze sledování bez rušení v podobě reklam, bez nutnosti ztišení audia kvůli licenčním právům. Streaming lze sledovat nejen živě, ale i zpětně ze záznamu a to vše odkudkoliv!

O Staylive AB

Staylive AB, společnost Spring Media Company, je lídrem v technologii živého sportovního streamování, která poskytuje více než 400 živých událostí týdně a ročně distribuuje více než 5 000 000 hodin obsahu napříč značkami sportovního, zábavního a lifestylového obsahu. Jeho streamovací platforma pohání řídící orgány, federace, ligy a kluby po celém světě a je podporována dalšími souvisejícími službami v oblasti růstového marketingu, poradenství a dalších. Staylive byla založena v roce 2013 a sídlí ve Stockholmu ve Švédsku.