address-cardangle-downangle-upbankenvelopefacebook-ffacebook-officialfile-archive-ofile-audio-ofile-code-ofile-excel-ofile-image-ofile-movie-ofile-ofile-pdf-ofile-photo-ofile-picture-ofile-powerpoint-ofile-sound-ofile-text-ofile-textfile-video-ofile-word-ofile-zip-ofilefiles-oglobegraduation-capinfo-circleinstagramlinkmap-marker-altmap-markerphonestartrophytwitter-squarevimeo-squarewindow-closeyoutube-squarezonerama

Vyjádření Prezidia ČACH k žádostem o záštitu při pořádání soutěží

by Martina Železná

Prezidium ČACH obdrželo v řádném termínu žádosti o záštitu při pořádání následujících soutěží:

Prezidium na doporučení pracovní skupiny Soutěže a Trenérské komise schválilo záštitu ČACH nad těmito regionálními soutěžemi:

  • Evolution Cheer Battle, 27.-28.1.2024a
  • Basta Cheer Cup, 13.4.2024
  • Pardubice Cheer open 4.5.2024
  • United Cheer Cup, 12.5.2024

Tyto soutěže jsou součástí České národní cheer ligy sezony (CNCL) 2023/2024.

Po důkladných debatách následně Prezidium ČACH schválilo záštitu i nad regionálními soutěžemi ve virtuální podobě:

  • Evolution Easter Cup, 1. 4. 2024
  • United Summer Cup, 3. 6. 2024

Tyto virtuální soutěže nejsou součástí České národní ligy 2023/2024, ale účast na nich může být potvrzena pro dotaci „Můj klub 2024“. SPARKLING-jiný účel soutěže (přestože je virtuální, vzhledem ke svému účelu a datu konání zůstal součástí CNCL.

Děkujeme všem pořadatelům za aktivní podporu českého cheerleadingu.

Detaily ke každé soutěži budou zaslány prostřednictvím samotných pořadatelů, popř. distribuovány přes zástupce ČACH. Připomínáme, že pro účast na těchto soutěžích musíte mít všechny sportovce a účastníky soutěží registrované u ČACH a evidované v ERS systému.